Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre, tahıl ve diğer bitkisel ürün üretimi, 2021 yılında bir önceki yıla göre yüzde 13,4 oranında azalarak yaklaşık 61,7 milyon ton olarak gerçekleşti. Böylece son üç yılın en düşük seviyesine indi.
Tarım ve beslenme yazıları
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sık okunan yazılar
- Gelir eşitsizliği zirvede, sosyal harcamalar yetersiz
- Halk sağlığı sorunu olarak tarımda dışa bağımlılık
- Süt üretiminde hijyen kurallarına gerek yok mu?
- Başka bir tarım kiminle mümkün?
- Süt tüketiminde alarm çanları çalıyor
- Kas ve kemiklerin yapısal bozuklukları artabilir
- Vitamin ve mineral eksikliği salgını kapıda
- Tarım Bakanlığı pestisid raporu hazırlamalı
- Çocukların yetersiz beslenme sorununun çözümü ancak gıda egemenliği ile sağlanabilir
- Sürdürülebilir tarım ve gıda güvencesi örneği: Küba'daki ekolojik kent tarımı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder